Viky Red

Viky Red

Biografie Viky Red

Nume real: Bourosu Victor
Alias: Viky Red
Data nasterii: 27 mai 1984
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Brasov
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/vikyred
Pagina oficiala: http://vikyred.com/

Scurta descriere:

Viky este un artist, producator si compozitor roman. La numai sase ani a pasit pentru prima data pe scena, la un concurs de interpretare pentru copii, de unde nu a plecat cu mana goala.
La 13 ani, a primit de la parinti un pian de jucarie. Si-a plimbat degetele pe claviatura si, aproape instantaneu, i-a incoltit in suflet dorinta de a invata sa cante la clape, ceea ce a si facut, de unul singur.
In adolescenta a cantat in cluburi, iar dupa trei ani, a hotarat sa treaca granitele tarii si sa experimenteze diferitele genuri muzicale din Europa. Talentul lui nu a trecut neobservat, aducandu-i numeroase colaborari. A facut parte din trupa “Slang” si a urcat pe scena alaturi de artisti importanti, printre care Paula Seling.
Viky a fost clapar la trupei Morandi, alaturi de care a avut sansa sa cante pe aceeasi scena cu artisti internationali ca “30 Seconds to Mars” sau Jennifer Lopez si sa sustina concerte in zeci de tari, printre care si: Marea Britanie, Rusia, Spania, Italia, Grecia, Serbia, Turcia, Ucraina, Kazahstan si Tarile Baltice. In paralel cu aceasta colaborare, Viky a simtit nevoia sa se ocupe si de o producerea unor piese solo, “If you ever feel”. Ulterior s-a hotarat sa pornesca pe drumul unei cariere solo, construite sub numele de “Viky Red “.

Top hituri:

Deep into your heart
Hold You
Just For You
Love You

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Viky Red – If you ever feel ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/29105525″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Viky Red – If You Ever Feel” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/40613418″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Viky Red – Love You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/74694889″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]