What’s up

What’s up

Biografie What’s up

Nume real: Ivancea Marius Marian
Alias: What’s up
Data nasterii: 13 septembrie
Zodia: Fecioara
Genuri muzica:
Hip hop, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/official.what.s.up
Pagina oficiala: http://www.moon-dust.ro

Scurta descriere:

What’s up, pe numele lui adevarat de Ivancea Marius Marian este un cantaret roman, care facea beat-uri si piese hip hop.
De mic copil adora muzica si compunea versuri,iar cand a inceput sa scrie,a publicat poezii in revista scolii . Avea 13 ani cand deja lucra ca textier la Atomic Tv, loc in care toti il strigau What’s UP, asta pentru ca se imbracam foarte larg. Odata cu trecerea timpului Marius a realizat ca ii place in primul rand sa produca muzica indiferent de gen, Astfel ca si-a infiintat propria lui casa de productie, MoonDust Production.
Are o afinitate spusa pentru Chris Brown si asta inseamna ca ar vrea sa colaboreze cu el. Declara nostalgic ca nu mai are timp liber de cand a vazut cu ce se mananca celebritatea. Asculta muzica de toate felurile,spre exemplu: Drake;The Game;Jay Z;Chris Brown. Printre colaborarile lui se numara cea cu Andra, Andreea Banica, Maximilian si Doc.

Top hituri:

Poveste inimii
In lipsa ta
K la meteo
Iarna pe val

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” What’s Up & Cabron ft. Iony – Iarna pe Val” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/80075210″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” What’s Up feat. Andra – K La Meteo” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/73846957″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” What’s Up feat. Andreea Banica – In Lipsa Ta” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/82492734″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]