Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Biografie Wiz Khalifa

Nume real: Cameron Jibril Thomaz
Alias: Wiz Khalifa
Data nasterii: 8 September 1987
Zodia: Fecioara
Locul nasterii:
Minot, North Dakota
Genuri muzica: Hip hop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/wizkhalifa
Pagina oficiala: http://www.wizkhalifa.com/

Scurta descriere:

Wiz Khalifa, pe numele sau adevarat Cameron Jibril Thomaz este un cantaret american de rap, nascut pe 8 septembrie, 1987, in Minot, North Dakota. Parintii sai au divortat cabd Khalifa avea 3 ani. Serviciul militar al parintilor l-au determinat sa se mute des, astfel el a locuit in Germania, Marea Britanie si Japonia pana sa se mute in Pittsburgh unde a urmat Liceul Taylor Allderdice.
Numele sau de scena are o semnificatie si anume “Khalifa este un cuvant arab pentru lider sau succesor, iar Wiz deoarece este bun la tot ce face.
In anul 2006 el a debutat cu un album intitulat “Show and Prove” si a semnat un contract cu Warner Bros.Records, in anul 2007 si a scos al doilea album “Deal or not deal”, iar dupa 4 ani al treilea album intitulat Rolling Papers. In anul 2012 a scos albumul O.N.I.F.C.
Khalifa este casatorit cu fotomodelul Amber Rose cu care are un fiu pe nume Sebastian Taylor Thomaz, nascut 21 februarie 2013.
El a recunoscut in multe interviuri ca fumeaza cannabis si ca cheltuieste lunar pe acest drog 10 000$ si ca de altfel fumeaza zilnic.
Piese : Black and Yellow, On my level, No sleep, Work

Top hituri:

2006 Show and Prove
2009 Deal or No Deal
2011 Rolling Papers
2012 O.N.I.F.C.

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Wiz Khalifa- Never Been” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76501510″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Wiz Khalifa – Telescope” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/50380380″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]