Xonia

Xonia

Biografie Xonia

Nume real: Loredana Sachelaru
Alias: Xonia
Data nasterii: 25 Iunie 1989
Zodia: Rac
Locul nasterii: Mellbourne, Australia
Genuri muzica: Pop-dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/OFFICIALXONIA
Pagina oficiala: http://www.xoniamusic.com/

Scurta descriere:

Xonia  este o cantareata, compozitoare, dansatoare si actrita, cu parinti romani, nascuta in Australia. La doar 23 ani reprezinta o adevarata ‘amenintare’ pentru industria muzicala romaneasca!
Si-a inceput cariera muzicala la 8 ani, iar pana la varsta de 14 semnase deja un contract cu o casa de discuri. A muncit din greu in studioul de inregistrari, experimentand si colaborand cu nume grele ale industriei muzicale internationale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David Brian Rawling, Doug Brady, Kevin Colbert, Brian Canham .
In timp ce era in America,  Xonia a primit o invitatie pentru a intra in juriul concursului anual Miss Diaspora si pentru a canta inca o data la Festivalul de la Callatis. Ea a acceptat invitatia, s-a intors in Romania si a semnat un contract de management cu agentia Star Management pentru a se lansa oficial in industria muzicala romaneasca.
Din 2008 Xonia a decis sa lucreze independent si sa isi dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptata sa studieze. Britney Spears, Rihanna, Janet Jackson, Adam Levine (Maroon 5) si Jessica Simpson sunt doar cativa dintre actualii/fostii elevi ai acestei prestigioase institutii. Xonia a sustinut si un turneu in SUA, cantand pentru comunitatile de romani. De asemenea, a lucrat si inregistrat in New York pentru un viitor material discografic.
Muzica ei nu poate fi incadrata intr-un singur gen. Xonia abordeaza cu usurinta o combinatie inteligenta de stiluri dance cu accente disco-funk, stil ce o face accesibila atat celor ce isi doresc sa o asculte intr-un club cat si celor mai elitisti, ce prefera  un concert acustic in care vocea ei este acompaniata doar de instrumente reci.
Tanara Xonia a fost  remarcata si mai ales apreciata intr-o industrie populata de artisti meteorici, ce au invadat scena muzicala din Romania.

Top hituri:

“Take the Lead” (2010)
“My Beautiful One” (2010)
“Hold On” (2011)
“Remember” (2012)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Xonia – Hold On ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/47858587″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=”Xonia – Remember ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/60641323″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” F.Charm feat. Xonia – Alma del alma
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/47859053″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]