Bruno Mars si Red Hot Chili Peppers

Audienta record la Super Bowl 2014

Super Bowl 2014

Super Bowl 2014

Cel mai tare eveniment sportiv al anului in SUA a avut loc ieri, ocazie cu care Bruno Mars si trupa Red Hot Chili Peppers au incins atmosfera la pauza dintre reprise, radicand in picioare publicul si facand o audienta enorma.

Daca va inchipuiti ca meciul dintre cele doua echipe finaliste, disputat pe stadionul MetLife din New Jersey, a fost singurul motiv care a adunat mii de spectatori, atunci va inselati. Bruno Mars si Red Hot Chili Peppers au reusit performanta de a bate recordul stabilit de Madonna in anul 2012, facand o audienta de 115,300,000 de telespectatori .

In deschiderea show-lui a cantat un cor de copii, care a interpretat melodia lui Bruno Mars, “Billionaire”, iar ulterior, pe scena a urcat insasi artistul care a facut senzatie cu celebrele sale piese “Locked out of heaven”, “Runaway Baby” si “Treasure”. Insa adevaratul show a fost oferit de cei de la Red Hot Chili Peppers, care l-au acompaniat pe Bruno Mars, si care au performat unele dintre cele mai cunoscute piese, la bustul gol.

Mai mult ca sigur, prezenta lui Bruno Mars si a trupei Red Hot Chili Peppers va ramane memorabila in istoria Super Bowl .