August Day

August Day lanseaza videoclipul single-ului de debut ”WHEN”

August Day

August Day

Casa de discuri HaHaHa Production, in coproductie cu cei de la Cat Music ne prezinta in prima zi a lunii august, piesa cea noua de la August Day, un imn perfect al verii denumit “WHEN”.

“WHEN” este piesa de debut a celor de la August Day, aceasta dispunand si de un material video, filmat pe o plaja din Spania, in regia lui Iura Luncasu si ne prezinta genul de seara de vara ideala, cu distractie si petreceri.

Deja piesa “WHEN” a fost difuzata de radiourile de la noi si licentiata in afara granitelor, in tari precum Belgia, Luxembourg, Olanda si Italia, unde a reusit sa cucereasca inimile publicului. Si pentru ca se bucura de o asa mare popularitate, cei mai priceputi Dj, printre care Paul Damixie, Andre Rizo, Manuel Riva, Jose Maria Ramon si Danny Carlson, au inceput deja sa isi foloseasca imaginatia, pentru a scoate cele mai tari remix-uri ale piesei “WHEN”.

August Day este un proiect muzical nou, care a luat nastere in sanul casei de productie HaHaHa Production, in anul 2016. Muzica celor de la August Day aduce in sound nou in industria muzicala romaneasca, care putem spune ca a fost exploatata foarte putin in aceasta zona abordata de ei.

Te-au cucerit cei de la August Day?

snapchat spy, how can i monitor messages, phone call tracker