Avicii

Avicii feat. Rita Ora – Lonely Together (piesa noua)

Rita Ora

Rita Ora

Avicii si Rita Ora se unesc pentru a scoate cel mai tare single al anului 2017, o balada de dragoste, denumita “Lonely Together”.

Pe langa colaborarea cu Rita Ora, DJ-ul suedez lanseaza si un EP, autointitulat “Avici”, ce cuprinde sase piese numai bune pentru a-ti alina setea de muzica noua semnata de Avicii, daca esti fan al acestuia.

“I’m really excited to be back with music once again, it has been a long time since I released anything and a long time since I was this excited over new music! My focus on this first EP of the album was to get a mix of new and old songs, some that fans have been asking about/waiting for mixed with brand new songs that they haven’t heard before!”, marturiseste Avicii.

Noul EP include si colaborari cu AlunaGeorge, Billy Raffoul si Sandro Cavazza si suna specific DJ-ului: un sound curat, fara trap si fara un bass amplificat.

Asa arata Tracklist-ul “Avici”:

1. Avicii ft. Vargas & Lagola ‘Friend of Mine’
2. Avicii ft. Rita Ora ‘Lonely Together’
3. Avicii ft. Billy Raffoul ‘You Be Love’
4. Avicii ft. Sandro Cavazza ‘Without You’
5. Avicii ft. AlunaGeorge ‘What Would I Change It To’
BONUS TRACK: Sandro Cavazza ‘So Much Better’ (Avicii Remix)

Cu toate ca muzica i-a facut viata confortabila, Avicii anunta anul trecut ca va lua o pauza de la scena, pentru a-si face timp si pentru alte aspecte ale vietii sale, cu mentiunea ca va reveni.

Nici Rita Ora nu a mai cochetat cu muzica, in ultima vreme, concentrandu-si atentia pe cariera ei ca actrita, model si om de televiziune.

Te-a cucerit muzica noua semnata de Avicii?

line spy, track someone phone, spybubble