Avicii

Avicii NU va concerta la Bucuresti pe 2 mai

Avicii

Posterul fals cu concertul lui Avicii

Veste proasta pentru fanii Avicii! In urma unor cercetari, s-a ajuns la concluzia ca anuntul facut cu putin timp in urma, in legatura cu concertul marelui DJ in Romania, nu a fost decat o teapa.

Acest lucru il afirma chiar artistul prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, rugandu-i si atentionandu-i pe toti fanii, sa nu cumpere bilete la un evenimet fals.

“ATTENTION ROMANIA! I’ve heard that there are rumours about a show in May in Bukarest. This is information is unfortunately FAKE and I have NO SHOW CONFIRMED at the moment. Sorry to all of you who thought this was true! Spread the word to make sure NO ONE buys tickets to this show! All my confirmed shows will be announced on my website!”, este mesajul suedezului.

Cu toate acestea, de cateva zile, biletele pentru concertul fictiv care se puteau comanda pe de bilete.ro, se vindeau ca painea calda. Curios este faptul ca dupa doua ore de la anuntul artistului suedez, biletele care valorau intre 100 si 300 de lei, nu se mai puteau cumpara.

Teapa a fost pusa la punct chiar de un organizator de concerte, MEI Concerts Entertainment, care in urma cu cateva zile se lauda cu faptul ca spectacolul sustinut de Avicii va fi unul inedit.

“Pentru o experienta de neuitat am hotarat sa realizam in cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte si lumini. In plus participantii VIP vor avea parte de o intrare separata si de o zona special amenajata, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima data in cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clientii VIP vor beneficia de servire exclusiva la masa. Va promitem un concert incendiar ce se va sfarsi in zori, la orele 03:00 dimineata”, a declarat in momentul punerii in vanzare a biletelor, directorul organizatiei respective.