Avicii

Avicii spitalizat in Miami

Avicii

Avicii

Avicii a fost nevoit sa isi anuleze o parte din urmatoarele concerte, inclusiv locul de la Ultra Music Festival din acest weekend din cauza unei boli.

“A fost diagnosticat cu o problema la vezica biliara”, a declarat publicistul acestuia. “Este posibil ca acesta sa fie operat pentru a-i fi inlaturata vezica biliara… Avicii a trebuit sa isi anuleze toate concertele din acest weekend, inclusiv o asteptata prezenta la festivalul Ultra Music Festival”.

Avicii a trimis si el o scrisoare catre fani prin Facebook in care zice ca: “Fanii mei stiu ca am avut probleme cu stomacul si pancreasul. M-am trezit miercuri dimineata cu dureri serioase, dar am zburat la Miami oricum, sperand sa inceteze. Durerea nu a incetat, asadar la aterizare m-am dus direct la spital. M-am tratat si tot in acea seara am si plecat din spital. Din pacate, durerea a revenit dupa o zi si m-am intors in spital unde m-au internat peste noapte.”

Acesta si-a tinut fanii la curent cu starea lui pe Twitter: “Foarte suparat pentru ca imi voi rata show-urile. Fratele meu @Alesso imi va tine locul.”