Avicii

Avicii va concerta la Bucuresti pe 2 mai 2014

Avicii

Avicii

Celebrul DJ suedez Avicii, va concerta pentru prima data anul acesta in Romania, la Bucuresti, in data de 2 mai.

Concertul organizat de MEI Concerts Entertainment, va avea loc la Romexpo si este probabil unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2014.

Avicii va porni intr-un turneu mondial de promovare a albumului sau de debut, “True” de saptamana viitoare, prima locatie in care va concerta fiind Australia, urmand apoi Europa.

Toti fanii celebrului Dj sunt asteptati in data de 2 mai, pentru a umple Romexpo si pentru a asculta toate hiturile care l-au facut cunoscut pe acesta, printre care: “Levels”, “Wake Me Up”, “I Could Be The One” si nu numai. Pret biletelor variaza in functie de locul dorit intre 100 si 300 de lei, insa Ross Ranallo, Directorul MEI Concerts Entertainment ne promite ca: “Pentru o experienta de neuitat am hotarat sa realizam in cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte si lumini. In plus participantii VIP vor avea parte de o intrare separata si de o zona special amenajata, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima data in cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clientii VIP vor beneficia de servire exclusiva la masa. Va promitem un concert incendiar ce se va sfarsi in zori, la orele 03:00 dimineata”.