Avril Lavigne

Avril Lavigne se saruta cu o fata in clipul piesei “Rock N Roll”

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Avril Lavigne incearca sa intre din nou in atentia fanilor, dar de data aceasta intr-un mod inedit. Ea se saruta in noul ei videoclip cu o femeie, si se pare ca se descurca foarte bine.

Avril are si un mesaj in care vrea sa arate ca stilul de muzica si chiar de viata, rock’n’roll nu a murit. “Let’em know that we still ROCK’N’ROLL”, se pare ca e deviza artistei.

Videoclipul acestei piese, a doua lansata de pe albumul ce ii poarta numele solistei este unul plin de energie si amuzament, exact ce ii lipsea muzicii pop in ultimul timp. Clipul poarta semnatura lui Chris Mars Piliero, cel care a mai regizat si videoclipul lui Britney Spears, “I wanna go”. Este un clip cu multe elemente animate si este marcat de o moarte, cea a soferului alcoholic, care duce la sarutul celor 2 protagoniste, printre care si Avril, acest sarut simbolizand consolidarea si alinarea durerii.

Noul album al artistei, “Avril Lavigne” va fi lansat pe data de 24 septembrie atat in magazinele online cat si in cele “offline”. Prima melodie de pe album, “Here’s to never growing up”, a fost produsa de solista si sotul sau, Chad Kroeger de la Nickelback si Martin Johnson. Tot ei au ajutat si la creearea melodiei de mai sus, de data aceasta fiind ajutati si de Max Martin.