B’Estfest 2014

B’Estfest 2014 este anulat

B'Estfest 2014

B’Estfest 2014

Vesti proaste pentru fanii B’ESTFEST! A opta editie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp a fost anulata din cauza greutatii organizatorilor de a-i contracta pe artisti.

Perioada in care festivalul era programat sa se desfasoare era 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti.

“Intotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014” a declarat directorul executiv, Laura Coroianu, al Emagic.

B’ESTFEST Summer Camp este un festival romanesc care a debutat in anul 2007 si care de-a lungul anilor, s-a confruntat cu o serie de schimbari, reusind in tot acest timp sa devina cel mai mare festival autohton, care a avut ocazia de a fi recunoscut si recomandat international. Festivalul a fost inclus in topul celor mai importante 20 de festivaluri europene.

Nu va alarmati, daca va numarati printre fanii festivalului care si-au achizitionat deja bilet pentru editia din acest an, puteti sa dispuneti de rascumpararea contravalorii bitetului sau de preschimbarea lui intr-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente organizate de Emagic printre care Peter Gabriel, Tori Amos si The Cat Empire.