B’estfest Summer Camp

B’estfest Summer Camp 2014

B'estfest Summer Camp

B’estfest Summer Camp

B’estfest Summer Camp este un festival romanesc de muzica live, care a debutat in anul 2007, fiind printre primele festivaluri din Romania care a devenit recunoscut international, in cadrul evenimentului UK Festival Awards.

A saptea editie a marelui festival se va desfasura anul acesta intr-un cadru nou, mai exact pe domeniul Palatului Mogosoaia, in apropiere de Bucuresti, si va avea loc pe parcursul a trei zile, in perioada 31 iulie – 2 august, conform organizatorilor Emagic.

Cu toate ca locul de desfasurare a fost schimbat, festivalul va isi va pastra principalele atractii cu s-a obisnuit si publicul: “Vom merge pe aceeasi idee ca si pana acum: B’estfest este un festival pentru toata lumea, astfel incat nu vom renunta la jocuri, spatii de relaxare sau creatie, sporturi mai mult sau mai putin extreme, terase, scene sau alte zone cu care fanii festivalului sunt deja familiarizati. Totul insa va fi pus intr-o alta lumina datorita cadrului natural mult mai ofertant”, a declarat Laura Coroianu, directorul executiv al Emagic.

Pretul biletelor variaza intre 189 lei si 229 lei, iar artistii care vor urca pe scena festivalului vor fi anuntati pe parcursul lunilor urmatoare.