Beyonce

Beyonce a dat un party pentru gemeii sai

Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z

Beyonce a fost recent in atentia presei cu petrecerea data pentru bebelusii sai inca nenascuti, carora le va ura bun venit in cel mult doua luni.

Cantareata a fost in centrul atentiei cu burtica ei, pe care si-a facut un tatuaj cu henna, in stil african, pentru a urma tema petrecerii. Beyonce a fost inconurata de prieteni, de familie, iar spre deliciul fanilor, fostele colege de la Destiny’s Child au venit si ele, reunindu-se pentru o seara.

Cum spuneam mai inainte, petrecerea pentru bebelusi a avut o tematica africana, la care toata lumea s-a conformat. Beyonce a purtat un sarong, un turban inflorat si cercei oversized, iar sotul sau Jay Z s-a imbracat in alb. Petrecerea s-a desfasurat la o resedinta privata din Beverly Hills, iar la intrare au fost puse baloane de intampinare a invitatiilor, pe care scria ‘Carter Push Party’ si ‘Twinning’. Locatia a fost decorata cu elemente specifice culturii africane, de la lanterne, elefanti de lemn, trandafiri albi si roz, perne si covoare frumos colorate.

Printre invitati s-au numarat si Kelly Rowland, Michelle Williams, mama lui Beyonce, Tina Knowles, dar si viitoare mamica Serena Williams.

android spy, read facebook, track cell phone location