Beyonce

“Beyonce” descarcat ilegal de 240,000 de ori

Beyonce

Beyonce

A iesit la iveala faptul ca noul album al lui Beyonce, autointitulat “Beyonce”, a fost descarcat ilegal in primele zece zile de la lansare, de aproximativ 240,000 de ori, ceea ce inseamna o pierdere majora de 3.8 milioane de dolari.

Potrivit unui articol marca Billboard, noul disc la artistei, care a fost lansat in data de 13 decembrie, a inregistrat  un million de vanzari legitime, fapt care l-a situat in fruntea topului American Billboard, pentru doua saptamani consecutive. Conform aceluiasi articol, fostei componente Destiny’s Child i-a fost descarcat albumul de peste doua milioane de ori utilizand BitTorrentul. Mai mult decat atat, faptul ca “Beyonce” a fost promovat si prin intermediul iTunes, a fost o tactica inteligenta, care i-a adus multi bani artistei.

Beyonce a declarat ca imediat dupa lansarea albumului, a fost extrem de emotionata:  “Am fost ingrozita. Am fost atat de speriata. Deja imi imaginam cele mai rele lucruri care s-ar putea intampla.” Artista a facut si dezvaluiri personale cu: „Sunt o persoana care tine la viata privara si sunt foarte respectuasa. Viata mea s-a schimbat complet de cand am devenit mama. Ma simt completa.”