Beyonce

Beyonce isi lasa fratiorul vitreg sa doarma pe strazi

Nixon si mama lui

Nixon si mama lui

Beyonce, una dintre cele mai apreciate artiste la ora actuala, cu o avere estimata la 900 de milioane de dolari, isi lasa fratiorul vitreg, in varsta de 4 ani jumatate, pe nume Nixon, sa doarma pe strazi.

Mama lui Nixon, Alexsandra Wright, in varsta de 43 de ani, este fosta iubita a tatalui apetisantei dive, Mathew Knowles. In urma relatiei celor doi, s-a nascut micutul Nixon. Acum mama micutului a dezvaluit in cadrul unui interviu pentru revista In Touch, ca problemele financiare o forteaza sa se mute impreuna nu acesta intr-un adapost pentru oamenii strazii.

Femeia a declarat ca Mathew Knowles, nu i-a mai platit fiului sau pensia alimentara de luni bune, astfel ca ea nu se mai descurca singura sa plateasca chiria. Mai mult decat atat, se pare ca atat micutul, cat si mama lui, traiesc din mila statului american.
“Nixon merita sa-si cunoasca familia si sper ca intr-o zi o va intalni pe Beyonce. Daca eu as fi in locul ei, as fi luat atitudine, dar poate ca ea e prea ocupata.”, o acuza Alexsandra pe celebra cantareata.