Fergie,will.i.am,Lana Del Ray si Beyonce

Beyonce, Lana del Rey, will.i.am pe coloana sonora a filmului Great Gatsby

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Rapperul Jay-Z a confirmat oficial faptul ca lucreaza la coloana sonora a filmului “The Great Gatsby“, ce va fi lansat in Statele Unite pe 10 mai 2013, iar in cinematografele din Romania incepand cu 17 mai 2013.

Jay-Z a ales cele mai mari nume din industria muzicala pentru acesta productie: Beyonce, Lana del Rey, Gotye, will.i.am si  Fergie.

Beyonce il sustine pe sotul sau Jay-Z si cu acesta ocazie va  aduce un omagiu cântaretei Amy Winehouse, interpretând un cover dupa o piesa celebra a artistei. Coverul piesei “Back to Black” dedicata regretatei cantarete decedata în iulie 2011 la vârsta de 27 de ani, va face parte din coloana sonora a acestui film ce  va deschide cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Tracklist -ul va debuta cu o piesa proprie a producatorul muzical Jay- Z, 100$ Bill. Pe lista se mai afla si Lana del Rey cu piesa “Young and Beautiful“, single oferit publicului odata cu lansarea filmului, dar si Gotye, cunoscut pentru hitul “Somebody That I Used to Know“.

Soundtrack-uri incluse in noua productie “The Great Gatsby”:

01. Jay-Z – 100$ Bill
02. Beyoncé and André 3000 – Back to Black
03. will.i.am – Bang Bang
04. Fergie, Q-Tip, and GoonRock – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
05. Lana Del Rey – Young and Beautiful
06. Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra – Love Is The Drug
07. Florence and the Machine – Over The Love
08. Coco O. of Quadron – Where The Wind Blows
09. Emeli Sandé and The Bryan Ferry Orchestra – Crazy in Love
10. The xx – Together
11. Gotye – Hearts a Mess
12. Jack White – Love is Blindness
13. Nero – Into the Past

Productia “The Great Gatsby” a fost filmata la Sydney si ii are in distributie pe Leonardo DiCaprio (in rolul lui Jay Gatsby), Tobey Maguire si Isla Fisher. Piesa “No Church in the Wild“, pe care Jay-Z a facut-o in colaborare cu Kanye West, a fost inclusa in primul trailer al peliculei aparut in 2012.

Actrita Adelaide Clemens a dezvaluit de curand ca Prince si Lady Gaga vor lansa cateva piese noi, ce vor fi incluse pe coloana sonora a filmului.