Beyonce si Jay Z

Beyonce si Jay Z aniverseaza 9 ani de casnicie

Beyonce si Jay Z

Beyonce si Jay Z

Beyonce vine in atentia fanilor, cu cel mai nou single al sau, o balada de dragoste, denumita “Die With You”, care beneficiaza si de un videoclip.

Videoclipul “Die With You” contine poze si filmari din arhiva personala a Beyonce, care ilustreaza momente impreuna cu sotul sau Jay-Z, piesa fiind lansata in contextul aniversarii a noua ani de casatorie.

Piesa “Die With You” a fost lansata integral pe platforma de streaming a celor doi, Tidal, acolo unde Beyonce a urcat si un playlist special, “IV EVER EVER”, ce include 63 de piese de dragoste.

Cuplul Beyonce si Jay-Z, in varsta de 35, respectiv 47 de ani, este unul dintre cele mai influente din lumea showbizz-ului international si cu toate ca in presa s-a vehiculat ceva despre faptul ca Jay-Z ar fi inselat-o pe Queen B, ca urmare lansarea albumului “Lemonade”, inspirat din viata lor personala, care ne trece prin toate emotiile, de la indoiala, durere, furie, resemnare si pana la iertare, cei doi par ca acum sunt in regula.

“Lemonade” a fost considerat cel mai bun album al anului 2016, iar cuplul pare ca si-a revenit dupa toata agitatia, iar acum asteapta gemeni.