Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z, aproape de divort

Claudia Scheelen

Claudia Scheelen

Potrivit zvonurilor initiale, unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, Beyonce si Jay-Z erau in pragul despartirii din cauza faptului ca celebrul rapper, isi neglija familia, neindeplinindu-si indatoririle de sot si de tata.

Se pare insa ca acum divortul este inevitabil, aparent din cauza infidelitatii cantaretului. In ultima vreme, tot mai multe publicatii au scris faptul ca Jay-Z si-a inselat frumoasa sotie cu fosta Miss Belgia, Claudia Scheelen, in varsta de 27 de ani.

Cei doi s-au cunoscut intr-un club din Antwerp, unde cantaretul a concertat. Potrivit martorilor, Jay-Z s-a declarat extrem de fascinat de frumusetea Claudiei Scheelen, careia i-a si spus faptul ca desi a calatorit in toata lumea, nu a mai vazut fete mai frumoase ca in Antwerp. Martorii au mai declarant si faptul ca cei doi  s-au distrat de minune, flirtand, si rasfatandu-se cu sampanie pe care sotul lui Beyonce a cheltuit nu mai putin de 8.000 de dolari. Se pare ca distractia a continuat si dupa plecarea din clubul cu pricina. Mai mult decat atat, Claudia Scheelen sustine ca tine inca legatura cu celebrul rapper, care o suna non-stop.

Beyonce in varsta de 32 de ani si Jay-Z in varsta de 43, s-au casatorit in urma cu cinci ani, in anul 2008 si au impreuna o fetita de un an, pe nume Blue Ivy Carter.