Jay-Z si Beyonce

Beyonce si Jay Z, cei mai puternici oameni din muzica

Jay-Z si Beyonce

Jay-Z si Beyonce

Ce este puterea? In principiu, e abilitatea de a remodela lumea in jurul viziunii tale. Si cine altcineva face asta in industria muzicii decat celebrul cuplu, Jay-Z si Beyonce.

Acestia s-au folosit de aceasta putere pentru a lansa albume in moduri fara precedent. Jay-Z a lansat prin Samsung un album gratis, iar Beyonce prin iTunes un album cu preturi premium.

De cativa ani, Jay-Z construieste un imperiu al artistilor, incepand cu fondarea casei de discuri Roc-a-Fella in 1996, atunci cand nici o casa de discuri nu era interesata de albumul lui de debut, “Reasonable Doubt”. In anul 2004 era deja presedintele acestei case de discuri. El colaboreaza cu nume precum Rihanna, Shakira, Calvin Harris, Timbaland si Deadmau5.

De cand tatal sau, Mathew Knowles nu mai este managerul ei, Beyonce a dovedit cat de puternica si productiva poate fi, ca si artista. Desi ultimul album a fost intampinat cu critici datorita intarzierilor, acesta le-a dat peste nas criticilor cu 14 melodii superbe si 17 videoclipuri care au lasat lumea cu gura cascata, toate co-editate de insasi Beyonce.

Astfel de lucruri ne arata cat de puternic este acest cuplu in industria muzicii si nu numai, prietenia lui Jay-Z cu presedintele american Barack Obama fiind cunoscuta de toata lumea.