Beyonce

Beyonce super sexi in noua reclama Pepsi

beyonce11Dupa ce a devenit imaginea ofociala a H&M si a lansat un documentar de 90 de minute despre fabuloasa ei viata, Beyonce a pus pe jar imaginatia fanilor in noul trailer de cateva secunde.

Este vorba de preview-ul pentru noul single “Grown Woman” ce a fost introdus in noua reclama pentru Pepsi.

In clipul de numai 60 secunde, regina R&B schimba diferite tinute, care de care mai extravagante si sexy, oferind un deja-vu al intregii ei cariere solo. Improvizatia coregrafica include miscarile de dans din clipuri precum “Crazy in Love” sau “Single Ladies”. “Accepta-ti trecutul, dar traieste in prezent!”, este indemnul divei in timp ce soarbe o inghititura dintr-o doza de Pepsi.

M-am distrat de minune filmand acest spot. M-am reintanit cu mine, in trecut, si a fost pentru prima data in cativa ani cand am revazut costumatiile din trecut. A fost de-a dreptul un moment emotionant. Sunt foarte mandra de acele momente, ajutandu-ma sa ajung ceea ce sunt astazi”, a spus Beyonce.

Friend home bath 76076-010 really bottle fading. I fast. I days. Needs. I pharmacy online makes can from results that as Prime burning it.