Beyonce

Beyonce, super sexy intr-o rochita aurie

Beyonce

Beyonce

De curand, prima doamna a Americii, Michelle Obama, si-a serbat ziua de nastere, cu prilejul caruia, Beyonce a fost invitata sa cante.

Beyonce si-a facut aparitia intr-o tinuta stralucitoare, care o eclipsa pe insasi sarbatorita, care implinea varsta de 50 de ani. Cantareata s-a imbracat intr-o rochita aurie scurta careia i-a asortat o pereche crem de pantofi din lac.

Beyonce a reusit sa-i incante pe toti cei prezenti la eveniment cu talentul ei incontestabil, insa dupa ce si-a postat o poza cu tinuta ei pe una dintre retelele de socializare, fanii nu au fost atat de toleranti cu priviere la aparitia acesteia, considerand ca trebuia sa poarte o rochie mult mai formala.

“Nu inteleg de ce a purtat asa ceva la ziua primei doamne a Statelor Unite… pare foarte egocentrica”, “E o rochie potrivita mai degraba pentru club decat pentru o asemenea ocazie” au criticat-o prietenii sai viruali. Pe de alta parte, avand in vedere faptul ca sotul artistei este bun prieten cu presedintele Americii, alti fani i-au luat apararea lui Beyonce, sustinand ca a fost, totusi, o petrecere, si nu un eveniment formal.