Bibanu MixXL

Bibanu MixXL si Delia colaboreaza din nou

Bibanu MixXL si Delia

Bibanu MixXL si Delia

Bibanu MixXL isi lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Delia. Piesa “La fel” este a doua colaborare a celor doi cantareti dupa ce anul trecut au facut furori cu single-ul “Gone”, un featuring cu Puya si Scandalos Music.

Noua piesa este produsa la casa de discuri DopeFilm Records, si compusa de Marius Mateoi, Acid si MLK. Piesa va dispune si de un videoclip la sfarsitul lunii iulie. “Refrenul piesei l-am inregistrat cu Delia la Chill Brothers, carora le multumesc, iar restul piesei inclusiv mix si master la DopeFilm Records. Despre „La Fel” cred ca este sablonul romanesc sau cel putin unul dintre ele. Toate piesele noastre au un continut, dar de data asta am incercat sa fac un concentrat cum era TEC-ul pe vremea lui Ceausescu. Peste 100 de ani ar putea fi imn. Titlul piesei sugereaza oarecum ideea piesei ca oriunde am fi suntem LA FEL”, a spus Bibanu MixXL.

La fel” este despre egalitate. Un concept in care cred si pe care il promovez de cate ori am ocazia. Discrimiarile de orice gen ar trebui eliminate, iar eu incerc sa educ publicul tanar in acest sens. Piesa mi-a placut inca de la inceput, in special partea de folclor romanesc.” a marturisit si Delia.