Bibanu MixXL si Delia

Bibanu MixXL si Delia lanseaza clipul piesei “La fel”

Delia si Bibanu MixXL

Delia si Bibanu MixXL

Bibanu MixXL si Delia revin cu videoclipul single-ului “La fel”. Videoclipul a fost produs de cei de la Vison Production, iar filmarile acestuia au fost realizate la heliportul Cobrex. Mesajul melodiei are in vedere discriminarea de orice fel.

“Propozitia cea mai jignitoare sau, in acelasi timp, cea mai magulitoare este : “Sunteti la fel”. Acum depinde cum o primesti, ca jumatatea plina sau ca cea goala a paharului. Romanii aud destul de des asta pe afara. Sunt convins ca noi oamenii in general suntem toti la fel, ne separa doar bunul simt, nivelul, agresivitatea, care sunt tot rezultate ale educatiei si mediului in care cresti. Toti injura tara asta de parca ar avea vreo vina; noua ne place aici ca e caterinca si cand plecam ni se face dor de casa”, declara Bibanu MixXL.
„La fel” este despre egalitate. Un concept in care cred si pe care il promovez de cate ori am ocazia. Discrimiarile de orice gen ar trebui eliminate, iar eu incerc sa educ publicul tanar in acest sens. Piesa mi-a placut inca de la inceput, in special partea de folclor romanesc”, a explicat Delia.
Pe langa cei doi artisti, protagonistii clipului au fost si fetele de la Dope Crew, Claudiu Campo si Razvan, finalisti “Romanii au talent”, trupa de breakdance Tupeu Crew, sensei Nicu Dascalu, campion mondial si european Ashihara, George Balan, vicecampion mondial Ashihara, Bucsa Vlad, Alex Cojocariu si Cristian Manea, campioni mondiali Ashihara, o gratioasa balerina Alexandra Zaharie si un ansamblul folcloric “Poenita”, un Karmann Ghia din 1972 antrenat de Bogdan Moarcaz.
Aceasta nu este prima colaborare a celor doi artisti. Ei au mai lucrat impreuna la piesa “Gone”, o colaborare cu Puya si Scandalos Music.