Bibanu MixXL

Bibanu MixXL si Rashid lanseaza clipul “Zile bune zile rele”

Bibanu MixXL

Bibanu MixXL

Bibanu MixXL lanseaza piesa “Zile bune, zile rele”, o colaborare cu Rashid.

“Piesa am facut-o dupa primul concert al lui Sisu in libertate, intr-un moment de relaxare dupa o seara nebuna de party in Brasov. Rashid a scris refrenul in 5 minute si practic acesta a reprezentat scheletul intregii piese. Zile bune si zile rele avem toti in general. Echilibrul si balanta sunt lucruri pe care le stabilim fiecare dintre noi dupa felul in care traim zi de zi. Le multumim tuturor celor care au participat la filmari.”, a declarant Bibanu MixXL.

“Piesa este una relaxata, naturala, sincera, in care este aproape imposibil sa nu se regaseasca orice roman, indiferent de mediul din care provine. Speram sa va placa cel putin la fel de tare cum ne place noua. Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti si Brasov in 2 zile iar regia si imaginea ii apartin lui Ursu Andrei aka Whoisrikk, productie DopeFilm pentru ROTON Music.”, a adaugat si Rashid.

Ca protagonist ai videoclipului ii avem pe cei doi interpreti alaturi de SISU Tudor, Alan&Kepa,MLK, Style the Kid, Richie Vision, MarkOne, Click(Camuflaj), Patric Cosoi, juniorii MadDogg si multi altii.

Piesa “Zile bune, zile rele” a fost produsa la casa de discuri DopeFilm Records, iar de compozitie si de orchestratia piesei s-au ocupat Marius Mateoi si Dan Popescu (Bibanu) in timp ce la mix&master au lucrat MLK si ACID.