Billboard Music Latin Awards

Billboard Latin Music Awards 2014

Billboard Music Latin Awards

Billboard Music Latin Awards

Juriul a anuntat finalistii pentru Billboard Latin Music Awards 2014, eveniment care anul acesta a ajuns la cea de-a 25-a editie, si care se va desfasura la JW Marriott Marquis din Miami, Florida, in data de 24 aprilie.

In fruntea listei, pe locul 17 se afla Romeo Santos, fostul solist al trupei  Aventura, premiat la 14 de categorii, inclusiv “Artist of the Year”, “Songwriter of the Year”, “Tropical Albums Artist of the Year”, “Producer of the Year” si nu numai.

Printre finalisti se mai numara si Prince Royce pe locul 16, premiat la 15 categorii printre care “Artist of the Year”, “Social Artist of the Year”, “Hot Latin Songs Artist of the Year”, “Male and Top Latin Albums Artist of the Year” si Marc Anthony pe locul 15, care au primit tot 15 premii la categorii precum “Artist of the Year”, “Tour of the Year”,”Hot Latin Songs Artist of the Year”, “Male and Top Latin Albums Artist of the Year” si nu numai. Insa Santos, Royce si Anthony nu sunt singurii care au format un triumvirat.

Regretatul Jenni Rivera, a carui albume au continuat sa domine vanzarile de-a lungul anului 2013, este al 11-lea finalist, premiat la opt categorii, in timp ce Daddy Yankee si Enrique Iglesias au primit cate sapte premii fiecare.

Urmeaza cantaretul mexican Alejandro care a primit la sase premii, Gerardo Ortiz si trupa Norteño Voz De Mando care au fost premiati cu cate cinci premii. Finalistii pentru patru premii ii include pe Alexis & Fido, Don Omar si Wisin & Yandel, in timp ce Christina Aguilera si Yandel sunt finalisti pentru trei premii fiecare. Andrea Bocelli, Banda Carnaval, Banda El Recodo de Cruz Lizarraga, Calibre 50, Carlos Vives, Chino & Nacho, Grupo Mania, Il Volo, J Alvarez, Jesse & Joy, Leslie Grace, Luis Coronel, Roberto Tapia si Thalia au primit cate doua premii si alti 41 de alte artisti au fost premiati la o singura categorie.

La Billboard Music Latin Awards se onoreaza cele mai populare albume, cantece, si artistii de muzica latina. Toate premiile la cele 67 de categorii reflecta performanta artistilor.

Fi-ti pe faza, evenimentul se va difuza in direct pe Telemundo in data de 24 aprilie.