Blurred Lines

Blurred Lines, cea mai descarcata piesa

Blurred Lines

Blurred Lines

Robin Thicke a cucerit Marea Britanie cu hitul “Blurred Lines”, care a fost declarata cea mai descarcata piesa din toate timpurile in regat, cu peste un milion si jumatate de descarcari.

Robin Thicke se poate mandri cu faptul ca piesa lui a reusit performanta de a o intrece pe Adele cu “Someone Like You”. Maroon 5 & Christina Aguilera cu piesa “Moves Like Jagger”, Gotye si Kimbra cu “Somebody That I Used to Know” si Black Eyed Peas cu single-ul “I Gotta Feeling”, completeaza restul clasamentului.

Nu este de mirare ca “Blurred Lines” a reusit aceasta performanta, avand in vedere ca in prima saptamana de la lansare, s-a vandut in nu mai putin de 190 de mii de exemplare, iar pana la momentul de fata a fost vandut cu peste 1.54 milioane de copii, continuand sa se vinda, iar de la inceputul anului, in 4 luni, au fost descarcate 70 de mii de copii.

“Blurred Lines” l-a propulsat atat pe Robin Thicke cat si pe Pharrell, in varful topului Billboard Hot 100 timp de 11 saptamani la randul, starnind nenumarate reactii.