Paula si Ovi

Britanicii dau de pamant cu “Miracle”, piesa noastra de la Eurovision

Paula si Ovi

Paula si Ovi

Mai sunt doar cateva zile pana cand Eurovision 2014 va incepe, insa pana atunci competitia se muta in presa.

Paula Seling si Ovi sunt deja cunoscuti in Europa, datorita participarii la concurs in anul 2010, atunci cand au castigat locul 3, drept pentru care sunt vazuti in afara tarii ca o adevarata amenintare.

In urma cu cateva zile in presa din Marea Britanie a aparut un articol, care nu-i onorau deloc pe reprezentantii tarii noastre. Ce-i drept, nici in anii precedenti nu am fost pe placul englezilor, care ne-au pus intr-o lumina nefavorabila.

Totul incepe in anul 1994, cand tara noastra a participat la Eurovision reprezentata de Dan Bittman cu melodia “Dincolo de nori”. La vremea aceea, ne-am ales cu locul 21 din 25, fapt care i-a descurajat pe romanii nostri sa nu mai concureze in anul urmator, lucru care a fost luat peste picior de jurnalistii englezi.

Au urmat apoi Luminita Anghel in anul 2005, atunci cand in incercarea de a face misto, presa engleza a dat-o-n bara rau de tot, scriindu-i artistei noastre numele gresit: “Liminita”. “Se pare ca, pana la urma, Romania a muncit cu adevarat pentru a participa la celebrul concurs de televiziune”, scriau englezii la vremea respectiva. Cu Cezar Ouatu, istoria se repeta: “Anul trecut, Cezar s-a descurcat surprinzator de bine cu tipetele sale cu accente de opera, in piesa “It’s My Life”, ocupand astfel pozitia a 13-a, cu 65 de puncte, din partea oamenilor cu suflete mari din Europa”, au scris britanicii.

Paula si Ovi

Paula si Ovi

Nici Paula si Ovi nu au fost trecuti cu vederea anul acesta, cei doi fiind catalogati drept plictisiti si tipatori. Se pare ca pentru britanici cei doi artisti romani au fost aruncati in competitie cu scopul de a spala rusinea poporului. Potrivit The Mirror, coregrafia noastra este ingrozitoare: “Nu ma pot hotari daca ei cer o minune sau spun ca este o minune ca piesa lor a fost selectata pentru a participa la acest concurs”, scriu britanicii, adaugand despre mingea de foc care face parte din decor ca: “este manuita de o femeie ce pare plictisita de ceea ce face”.

Atacul continua la adresa Paulei Seling si a lui Ovi: “Si, Paula -acea nota este dureroasa. Nu esti Loreen (castigatoarea Eurovisionului din 2012, cu piesa “Euphoria”), asa ca nu mai incerca sa o imiti si canta dupa puterile tale, fato. Si, Ovi (pentru ca sigur ei citesc acest articol) – nu mai tipa, este enervant”. Cat despre piesa cu care participam la concurs: “Nu este un cantec demn de Paula si Ovi – mai degraba este bun pentru un concert tribut 2 Unlimited”.