Britney Spears

Britney Spears, mai sexy ca oricand

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears si-a facut o aparitie de senzatie, dupa lunga perioada in care nu s-a mai auzit de ea la niciun eveniment monden.

De data aceasta, Britney Spears a surprins pe toata lumea prin eleganta si decenta pe scena decernarii premiilor People’s Choice Awards, care a avut loc recent, si unde artista s-a ales cu premiul pentru “Favorite Pop Artist”.

Cu toate ca si-a castigat o reputatie proasta in ale modei, artista a demonstrat contrariul la marele eveniment, reusind sa atraga toate privirile asupra ei in cel mai pozitiv mod cu putinta. Astfel, pentru prima data dupa o vreme indelungata, Britney Spears si-a facut aparitia intr-o tinuta de efect.

Tinuta ei era compusa dintr-o rochie scurta din colectia designerului Mikael D, de culoarea somonului, cu aplicatii metalice, rochie care i-a scos in evidenta formele prin faptul ca era perfect mulata. Artista a asortat minunatei rochii o pereche de pantofi lacuiti si inalti, iar machiajul ei discret si coafura lejere, a atras mii de priviri.

Tu ce parere ai despre outfit-ul ales de diva?
There are no comments

Add yours

Comments are closed.