Britney Spears

Britney Spears ne ofera teaserul clipului “Work Bitch”

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears ne antreneaza privirile cu cateva imagini din noul ei videoclip, “Work Bitch”. In acest moment, piesa si-a rezervat locul 12 in Billboard Hot 100 saptamana aceasta.

Filmarile acestui videoclip au avut loc in desert, unde se pare ca Britney nu s-a dat in laturi de la cateva scene de dans. Britney va avea o serie de show-uri la Planet Hollywood in Las Vegas, serie de show-uri care este mult mai benefica decat daca ar fi plecat intr-un turneu, asta, bineinteles, daca va vinde cele 4400 de locuri pentru fiecare dintre cele 50 de concerte ce vor fi sustinute in urmatorii 2 ani, inclusiv un concert pentru Anul Nou.

Acest show nu a fost primit cu bratele tocmai deschise de unii critici muzicali, dar managerul lui Britney, Larry Rudolph a sarit sa-i ia apararea. Cel din urma, are cu ce sa se apere, tinand cont ca vanzarile nu sunt proaste si Britney va canta live, nu playback cum ar insinua unii.

In acest show vor fi incluse 21 de cantece, printre care si cele mai mari hituri ale solistei. Aceasta din urma a inceput deja pregatirea vocala, cat si cea fizica pentru a-si putea sustine show-urile. Britney spera ca dupa succesul avut cu single-ul “Scream & Shout” in care a cantat alaturi de Will.I.Am, noul sau single “Work Bitch” sa aibe un succes cel putin la fel de mare, tinand cont ca l-a ales producator chiar pe Will.I.Am. Asta o sa decida publicul pe 3 decembrie, atunci cand va fi lansat discul al carui nume nu afost dezvaluit inca.