Britney Spears

Britney Spears pe coperta unei reviste

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears s-a luptat ani de zile cu problemele legate de greutate, iar acest lucru si-a pus amprenta definitiv asupra siluetei sale. Dovada aparitia ei pe coperta unei reviste, la numai cateva zile dupa ce a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei plimbari prin Los Angeles, atragand atentia asupra picioarelor pline de celulita, desi are numai 31 de ani.

La putin timp dupa ce paparazzi au fotografiat-o, artista a aparut pe coperta revistei Shape din SUA, unde apare imbracata intr-un costum alb de baie, fara nicio imperfectiune fizica. Acest lucru ne trimite cu gandul la faptul ca fotografia a fost retusata in Photoshop si in ciuda acestui fapt artista a vorbit intr-un interviu despre noua ei silueta, pe care dupa spusele ei, s-a straduit din greu sa o obtina: “Imi place cum arat acum, dar urasc faptul ca trebuie sa muncesc atat de mult sa ma mentin in forma, acum ca am trecut de 30 de ani”.
Ea sustine ca yoga si un regim alimentar personalizat au ajutat-o sa isi tina greutatea sub control: “Mi se pare foarte greu sa tin dieta. Specialitatile mele sunt spaghetti, negresele si prajiturile cu ciocolata”, a mai declarat ea.