Bruno Mars

Bruno Mars pregateste lansarea unui nou videoclip

Bruno Mars

Bruno Mars

Celebrul cantaret, Bruno Mars, a anuntat in sfarsit premiera videoclipului melodiei “Gorilla”. Acesta a fixat data lansarii pe 14 octombrie direct pe pagina lui de Facebook acolo unde 41 de milioane de fani vor avea acces la vizionarea acestuia.

Cateva secvente din videoclip au fost puse pe contul de Instagram al artistului. Pana si Bruno s-a implicat in producerea clipului fiind ajutat de vechiul sau colaborator, Cameron Duddy. Single-ul este cel de-al patrulea lansat de pe noul sau album “Unorthodox Jukebox”. Dupa ce primele trei, ‘Locked Out Of Heaven’, ‘When I Was Your Man’ si ‘Treasure’ au avut un succes imens, se pare ca si acesta promite foarte mult.

Bruno isi mai bucura fanii cu o surpriza, acesta a anuntat ca va tine un show pe 2 februarie 2014 in cadrul “Super Bowl”. La acest noul album a contribuit o multime de artisti cunoscuti, printre care: The Smeezingtons, Jeff Bhasker (fun., Kanye West, Jay-Z), Mark Ronson ( Amy Winehouse, Lil Wayne, Black Lips) and Diplo ( M.I.A., Usher).

Noul album a primit deja platina pentru vanzarile inregistrate in Australia, Noua Zeelanda, Canada, Irlanda, Franta si Marea Britanie.