Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia – #MMDJ

BUG Mafia, Gojira, Planet H – #MMDJ (videoclip)

Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia - #MMDJ

Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia – #MMDJ

La trei ani de la lansarea ultimului album, B.U.G. Mafia revin in atentia fanilor sai cu un single nou, o colaborare cu Gojira & Planet H.

Piesa a fost creata in studioul de inregistrare a lui Paul de la Cluj. “El mi-a aratat o schita de piesa si a zis intr-o doara “Ce tare ar fi sa fie B.U.G. Mafia pe ea!” . Este o colaborare care ne onoreaza si pe care ne-o si dorim de multa vreme. In rest, piesa vorbeste de la sine!”, spune Gojira.

“Cand instrumentalul a inceput sa prinda contur, am realizat ca e probabil cea mai reusita piesa la care am lucrat sau, cel putin, are potentialul de a deveni. Nu mi-a trecut prin cap ca B.U.G. Mafia ar fi de acord sa colaboreze pe o piesa de dubstep, dar, intr-un final, am zis: ce se poate intampla daca intrebam, nu? Spre surprinderea mea, nu numai ca au acceptat, dar ei stiau exact ce este si cu ce se mananca dubstep-ul. Acuma ca piesa e gata, pot sa spun doar ca a iesit EXACT asa cum imi imaginam eu ca va suna! Si suna perfect!”, a spus si Planet H.

“Intotdeauna am fost interesati in a lucra cu artisti care nu fac hip-hop pentru ca din astfel de colaborari ies piese care complementeaza perfect catalogul nostru. Faptul ca am fost invitati sa colaboram cu unul din varfurile muzicii electronice din Romania a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata si si rezultatul vorbeste de la sine. Speram ca fanii ambelor entitati vor aprecia piesa si ca aceasta va ramane un punct de referinta pentru ei.”, a fost declaratia celor de la B.U.G. Mafia.

Gojira & Planet H au castigat notorietate gratie colaborarilor din zona underground si nu numai, printre care “Fugi”, “Fac ce-mi place” sau “In culori”.

Chiar daca la inceputul anului 2014, au fost interzisi la radio, pare ca cu acest single, cei de la B.U.G. Mafia incearca sa-si ia revansa.