Cabron si Deliric

Cabron feat Deliric – Tara arde (videoclip)

Cabron si Deliric

Cabron si Deliric

Cabron si Deliric isi unesc talentele in cadrul unei piese numite “Tara arde”, piesa cu un mesaj national puternic. Piesa dispune deja si de un videoclip, care scoate in evidenta problemele sociale existente in Romania, intr-un mod dramatic.

Dupa doua melodii in care distractia, vara si soarele au fost pe primul loc, Cabron devine serios si ia atitudine. Piesa este produsa si compusa de Cabron, Deliric si Max Kissaru, cat despre videoclip, acesta contine scene care implica violenta, cu manifestari stradale, cu morti, raniti si mult sange, scene care dateaza inca de la Revolutie.

Asadar, piesa se adreseaza celor care nu se uita la televizor pentrua vedea toate controversele legate de divorturi, barfe si senzational, ci pentru cei care vad realitatea si care fac parte din peisajul Romaniei reale, dar din pacate uitata.

“Piesa asta e pentru oameni sanatosi si seriosi, pentru cei care se zbat, muncesc si cred. Piesa asta e pentru copiii adevaratilor romani, cei care au construit Romania si cred in libertate. Piesa asta e Romania!”, explica Cabron.

“Dupa ’89, Romania a dat la schimb o problema mare pe o sumedenie de probleme mai mici. Suntem constienti in orice clipa de greutatile cu care ne confruntam. Ce uitam insa de multe ori este ca avem un pedigree bun si capacitatea de a depasi orice obstacol. Am scris „Tara Arde” cu speranta de a pastra acest gand viu si de a reinsufla in noi, romanii, o doza de incredere in propriile puteri. “, a adaugat si Deliric.