Calvin Harris

Calvin Harris, cel mai bogat DJ

Calvin Harris si Rita Ora

Calvin Harris si Rita Ora

De curand, Calvin Harris a fost declarat drept cel mai bogat DJ, dupa ce a reusit isi creeze un renume, cucerind industria muzicala si devenind astfel, la varsta de doar 30 de ani, unul dintre cei mai de succes DJ din intreaga lume, cu o avere estimata la aproximativ 30 milioane de lire sterline.

Adam Richard Wiles, alias Calvin Harris, si-a aratat pasiunea pentru muzica, inca de pe vremea cand era adolescent si compunea muzica in propria sa camera. Albumul sau de debut, “I created Disco”  a constituit rampa de lansare catre succes, drum care desi nu a fost usor, artistul l-a parcurs cu pasi marunti dar siguri, punandu-si la bataie talentul, rabdarea si seriozitatea. Au urmat apoi albumele “Ready for the Weekend”  si “18 Month”, care l-au adus pe Calvin Harris, tocmai in varful topurilor din Marea Britanie.

Punctul culminant al carierei sale l-a constituit insa, ultimul sau album lansat care l-a transformat in adevaratul sens al cuvantului intr-un fenomen. Calvin a reusit performanta de a dobori recordul detinut pana in acel moment de Michael Jackson.

Mai mult decat atat, artistului nu-i merge rau nici pe partea sentimentala, fiind implicat de ceva vreme intr-o relatie amoroasa cu Rita Ora, celebra cantareata de origine britanica.