Cargo

Cargo revin cu un nou videoclip

Cargo - A 5-a dimensiune


Cargo – A 5-a dimensiune

Celebra trupa romaneasca Cargo, revine in atentia publicului cu un videoclip nou, pentru piesa “A 5-a dimensiune”, care ne vorbeste despre teama oamenilor in ceea ce priveste sfarsitul lumii si la trecerea intr-o alta dimensiune.

“In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a explicat bassistul trupei Cargo.

Filmarile videoclipului au fost realizate in regia lui Marius Danci “MM” si au avut loc in Timisoara si Arad, in diferite locatii: in padure, pe sosea, pe munte si pe autostrada. In videoclip fac senzatie o gasca de motociclisti, cadre care s-au filmat in mai multe etape si pe o perioada de aproape trei luni de zile.

“Este un clip foarte interesant, cu o multime de imagini inedite, si reprezinta trecerea din a patra dimensiune in cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfarsitul lumii, subiect intens mediatizat in presa. Periodic, apare o previziune cum ca ar veni sfarsitul lumii, iar noi am redat in acest clip teama ce se instaleaza in randul populatiei la auzul acestor zvonuri”, a declarat Adi Barar, unul dintre membrii trupei.

Ce parere aveti despre noul clip al trupei Cargo?