Inna

Ce inseamna P.O.H.U.I.?

Inna

Inna

INNA depaseste tiparele din nou,  de aceasta data lansand o melodie in moldoveneste, alaturi de formatia Carla’s Dreams. “P.O.H.U.I.” este o melodie cu un potential foarte mare, in care artista surprinde cu accentul ei usor moldovenesc si cu un nou look.

Povestea colaborarii dintre Inna si Carla’s Dreams a inceput acum cateva luni, cand ea a ascultat melodia „P.O.H.U.I.“, i-a placut mesajul piesei, si si-a dorit sa cante impreuna cu aceasta formatie. Inregistrarile au avut loc la Bucuresti, in studioul baietilor de la The Farmers, cei care au realizat piesa „Jameia“, a Antoniei.

Noua melodie a artistei a starnit controverse in randurile fanilor. Multi o sustin pe Inna si se arata incantati de colaborare, altii o condamna pentru ca vrea sa promoveze oameni din Republica Moldova.

O alta controversa a starnit-o si numele piesei , care ar avea un inteles obscen in limba rusa. In video se zice ca ar fi abrevierea de la Patologie Obstructiv Huliganica Uniform Radiata, desi in Urban Dictionary termenul e definit drept Russian slang word shortened of pohui mainly used in the internet chats that means kind of “I don’t give a fuck”.

Scent got but, that consider viagra generic protecting you haven’t just on Coriander,.