Miley Cyrus

Ce spune tatal lui Miley Cyrus despre videoclipul ‘Wrecking Ball’

Billy Ray Cyrus si Miley

Billy Ray Cyrus si Miley

Cu toate ca s-a creat un scandal monstru pe seama noului videoclip al lui Miley Cyrus, “Wrecking Ball”, tatal acesteia, celebrul Billy Ray Cyrus, este alaturi de artista, fara ezitare.

Pe de alta parte, reactia si parerea lui Billy Ray Cyrus despre controversatul videoclip au dezamagit asteptarile publicului. Tatal artistei sustine intr-un interviu ca “piesa este un super hit”. Asta nu e tot! Acesta a mai adaugat ca “nu conta daca Miley purta jeansi si un pulover, un costum sau haine de calugarita” si ca “performantele sale vocale demonstreaza ca are un talent special, un dar de la Dumnezeu”. Ce-i drept, videoclipul nu a lasat pe nimeni indiferent, astfel ca a adunat nu mai putin de 80 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Ce spune Miley Cyrus despre succesul dobandit in ultima vreme in cariera sa muzicala? “Cred ca videoclipul e mult mai profund daca oamenii reusesc sa treaca peste faptul ca sunt dezbracata. Iti poti da seama ca arat mult mai devastata decat o spun prin versuri. Cantecul e o balada pop. E unul dintre acele cantece pe care orice om le poate intelege pentru ca simtit acelasi lucru macar o data. A fost mai greu sa filmez videoclipul decat sa inregistrez piesa in studio, a fost o experienta incredibil de emotionanta. Daca te uiti in ochii mei vezi ca sunt mult mai tristi decat reiese din versuri”.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Cat despre aparitia controversata si gesturile obscene de la gala premiilor MTV VMA 2013, Billy Ray Cyrus este, surprinzator, tot de partea fiicei sale.  “Ea e tot fetita mea mica si eu sunt tatal ei, indiferent de acest circ care este showbiz-ul. O iubesc neconditionat si asta nu se va schimba niciodata.”, a declarat cantaretul american.