Cee Lo Green

Cee Lo Green paraseste “The Voice”

Cee Lo Green

Cee Lo Green

In aceasta primavara, Cee Lo Green paraseste scaunul din juriul de la “The Voice”. Producatorii au anuntat ca el nu se va mai intoarce la “The Voice”, lucru pe care el insusi l-a confirmat: “I’m not coming back, guys.”

“O sa-mi continui relatia cu NBC in schimb. Voi avea emisiune, care este acum in curs de dezvoltare, dar da, o sa-mi lipseasca si mie ‘The Voice'”, a mai declarat artistul intr-un interviu.

Presedintele NBC, Paul Telegdy a marturisit faptul ca Cee Lo Green a fost o parte esentiala a succesului dobandit de emisiunea “The Voice”, apreciind contributia lui in acest sens. Tot acesta a declarat ca este extrem de nerabdator sa colaboreze cu cantaretul, la noul proiect, unde fanii acestuia vor putea sa se bucure atat de experienta sa muzicala, cat si de entertainment.

Green a luat parte din juriul primelor trei editii ale celebrului concurs de talente “The Voice” si in sezonul cinci. Competitia americana s-a intors in anul 2013 cu o mica modificare, avandu-i in juriu pe Shakira, Usher, Blake Shelton si Adam Levine.

Anul acesta, cand i s-a cerut sa se intoarca in scaunul de jurat, Cee Lo Green s-a eschivat  spunand reporterilor de la Television Critics Association ca i-ar placea sa se intoarca, doar ca: “Sunt om si am si alte ambitii si scopuri de atins. Am atatea lucruri in plan. Nu am lansat un album de patru ani. Aproape ca mi-am finisat noul album. “