Revelion

Cei mai cunoscuti DJ, mixeaza si in noapte de Revelion

Dash Berlin

Dash Berlin

Daca pentru majoritatea dintre noi sfarsitul de an inseamna relaxare si vacanta, pentru cei mai multi dintre artisti si DJ in aceasta perioada de an le revine misiune de a ne face pe noi sa ne simtim bine.

Potrivit clasamentului Top 100 DJ Mag 2013, cei mai tari 10 DJ ai lumii au chiar si cate doua evenimente pe data in noaptea de Revelion. Majoritatea marilor nume, vor performa in SUA si in Mexic, deoarece se pare ca cluburile din aceste zone platesc cei mai multi bani pentru-i avea pe DJ.

Daca esti curios unde se vor afla cei mai tari 10 DJ ai lumii in noaptea dintre ani, citeste lista de mai jos:

Se pare ca olandezul Dash Berlin, care anul acesta a facut senzatie cu piesa “Jar of Hearts”, va mixa pe 31 decembrie in Anaheim, California, alaturi de nume precum de Cosmic Gate, Laidback Luke si Steve Angello.

Afrojack

Afrojack

Olandezul Afrojack, cel care a lansat colaborarea alaturi de Chris Brown, “As Your Friend”, va fi present in noaprea dintre ani la Fountainebleau din Miami alaturi de Pharell.

Steve Aoki

Steve Aoki

Americanul Steve Aoki, cel care in anul 2013 a avut parte de o multime de colaborari, ajungand in Top 100 isi va petrece noaptea de Revelion in The City – Mandala Beach Club din Cancun, Mexic.

Nicky Romero

Nicky Romero

Pe Nicky Romero creatorul pieselor “Still The Same Man” si “Sounds of the Underground”, il veti gasi in Mexico City, unde este capul de afis al evenimentului “Lights All Night”.

Dimitri Vegas si Like Mike

Dimitri Vegas si Like Mike

Cei doi frati Dimitri Vegas si Like Mike, a caror hituri au facut furori vor fi prezenti in Brazilia, unde in noaptea de Revelion vor mixa in doua locuri: Recife si Indaiatuba.

Guetta

Guetta

Unul dintre cei mai bine platiti DJ ai lumii, David Guetta, va trece in noul an de pe insula Saint Berthelemy din Marea Caraibelor, unde va mixa la Nikki Beach.

Tiesto

Tiesto

Pentru Tiesto, petrecerea de revelion va avea loc in faimosul club LIV din Miami

Avicii

Avicii

Avicii a avut mare succes in anul 2013 cu albumul sau de debut, piesa “Wake Me Up” rasunand in toata lumea. Acest Revelion Avicii si-l va petrece acasa, odihnindu-se pana la sfarsitul lunii ianuarie, cand are programat un turneu in Australia si in Europa.

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Pentru Armin van Buuren, 2013 a fost un an foarte productiv, DJ-ul si-a lansat un album nou, doua compilatii, o multime de videoclipuri si a fost in doua turnee. 2014 il va prinde pe DJ-ul olandez, la Mamitras Lounge din Playa del Carmen, Mexic.

Hardwell

Hardwell

Hardwell, detinatorul locului 1 din muzica electronica munceste de Revelion in paralel la doua evenimente in Canada, si anume unul la BMO Center Calgary, iar celalalt la Pacific National Exhibition in Vancouver.

Voi sunteti pregatiti prentru Revelion?
There are no comments

Add yours

Comments are closed.