Nas

Celebrul artist hip-hop Nas in premiera in Romania!

Nas

Nas

În perioada 5-7 iulie 2013 va avea loc cea de-a saptea editie a festivalului B’ESTFEST 2013 in localitatea Tunari, de langa Bucuresti

Nas, renumitul rapper de origine americana, se alatura numelor anuntate deja pentru B’ESTFEST Summer Camp, precum  Chase & Status Live, Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia, Soilwork, Joker sau Friction.

Nas este unul dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din lume, MTV clasandu-l pe locul 5 in lista celor mai buni MC din toate timpurile, iar revista The Source l-a clasat pe locul 2 in topul celor mai buni textieri din istorie. Nominalizat anul acesta la patru premii Grammy, artistul a lansat 10 albume premiate cu discul de aur si de platina si inregistrar vanzari de peste 13 milioane de unitati doar in Statele Unite.

http://maleenhancementstablets.com/ // brain enhancement // skintagsremovalguidess.com // weight loss // bust enhancement

Biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON), precum si abonamentele pentru 3 zile (150 RON) ) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 30 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.