Celia

Celia, o graviduta frumusica foc

Celia si sotul ei

Celia si sotul ei

Frumoasa cantareata Celia si sotul ei, Ardeli Ancuta, australian de origine romana, vor deveni peste cateva luni parinti pentru prima data.

Celia este extrem de mandra de burtica ei si de faptul ca nu a luat in greutate mai deloc, astfel ca nu se fereste sa impartaseasca poze cu fanii, asa cum este la moda printre vedetele a caror sarcina abia a fost sesizabila.

Celia

Celia

Artista arata impecabil, chiar si in a 28-a saptamana de sarcina si a tinut neaparat sa le arate acest lucru tuturor admiratorilor sai, postand cateva poze pe contul ei oficial de Facebook cu burtica. “27-28 sapatamani sarcina… Stiu… Burtica mea e foarte mare! Dar sunt fericita si suntem foarte bine amandoi!”, a scris Celia in descrierea unei poze.

Celia va deveni mamica in aceasta primavara, chiar in luna in care tatal sau s-a stins din viata.

“Dorinta pe care eu o am este ca Dumnezeu sa binecuvanteze rodul iubirii noastre, sa ne trimita un sufletel special, sanatos care sa ne aduca bucurie… Tata ma protejeaza de acolo de unde este, ii simt prezenta in fiecare minut… Dar e prea mult ca noi sa vorbim de reincarnari pe aceasta tema… Sunt fericita, extrem de fericita! Imi traiesc viata curat in familia mea, exact asa cum am cerut in rugaciunile mele. Coincidentele pe care le traiesc astazi, legate de luna Mai, le vad ca semne ca tatal meu ma protejeaza si nu-si doreste sa ma vada trista nici macar in acea zi in care ingerii l-au luat de la noi si l-au primit printre ei”, a scris artista.

Celia si sotul ei

Celia si sotul ei