Celine Dion

Celine Dion divorteaza dupa 19 ani de mariaj

Celine si Rene

Celine si Rene

Se pare ca anul 2013 nu este unul tocmai frumos pentru cuplurile de la Hollywood, in acest an avand loc mult loc mai multe despartiri. Ultima despartire a avut loc intre Celine Dion si sotul ei, Rene Angelil.

Desi erau casatoriti de 19 ani, Celine si Rene au pus punct unui mariaj care se pare ca nu mai mergea de ceva timp. Artista a recunoscut in fata presei ca nu e prima data cand in relatia lor au aparut certuri si neintelegeri, dar de fiecare data au reusit sa le rezolve si sa treaca peste ele.

De aceasta data, insa cei doi nu au mai reusit sa se inteleaga, Rene reusind sa o enerveze atat de tare pe Celine incat aceasta a decis sa nu mai poarte verigheta. Un motiv ar putea fi si diferenta mare de varsta intre cei doi, Celine fiind cu 26 de ani mai tanara decat sotul ei.

Acum, cei doi vor trebui sa se lupte pentru cei 3 baieti: cel mare de 12 ani si cei doi gemeni in varsta de 3 ani, dar si pentru o avere de 720.000.000 dolari.

Celine si Rene s-au cunoscut in anul 1980, pe cand arstista avea doar 12 ani. In anul acela Rene i-a devenit manager, iar in 1994 s-au si casatorit.