Cheloo

Cheloo risca doi ani de inchisoare

Cheloo

Cheloo

Catalin Stefan Ion, cunoscut publicului drept Cheloo de la Parazitii, nu trece tocmai prin cea mai buna perioada a vetii sale.

Rapperul roman risca doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost gasit vinovat in dosarul detinerii si traficului de droguri, la care se adauga o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii.

Cheloo este cercetat penal inca din data de 30 martie, atunci cand a fost perchizitionat, autoritatile au gasit in casa lui din Breaza cateva grame de cannabis.

„Mi-am recunoscut greselile! Imaginea mea este atat de deteriorata, de-o viata, incat acest dosar nu are cum sa-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decat in gluma. Decizia judecatorilor este cea care trebuie acceptata, nu mai conteaza daca eu sunt de acord sau nu cu ce s-a intamplat. Nu am o problema, sunt foarte relaxat, viata merge inainte. Astept si eu decizia judecatorilor cu aceeasi nerabdare ca si voi”, a declarat Cheloo la iesirea din sala de judecata, potrivit Adevarul.ro. „Mi-am recunoscut greselile! Imaginea mea este atat de deteriorata, de-o viata, incat acest dosar nu are cum sa-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decat in gluma. Decizia judecatorilor este cea care trebuie acceptata, nu mai conteaza daca eu sunt de acord sau nu cu ce s-a intamplat. Nu am o problema, sunt foarte relaxat, viata merge inainte. Astept si eu decizia judecatorilor cu aceeasi nerabdare ca si voi”, declara Cheloo de curand.

Cheloo este cunoscut pentru antecedetele sale, in trecut el fiind acuzat ca a batut un DJ intr-un club. Mai mult daca isi va expune in public tatuajul nazist de pe spate, Cheloo risca inchisoare.

android tracker, stealthgenie, mobile phone spy