Chris Brown

Chris Brown a inlocuit-o pe Rihanna

Chris Brown si noua iubita

Chris Brown si noua iubita

Noua iubita a artistului se numeste Karreuche Tran si este model de profesie. Se pare ca cei doi au mai fost impreuna inainte de ultima impacare dintre Chris Brown si artista din Barbados.

Apropiati ai celor doi au facut declaratii in presa spunand ca Karreuche a suferit pentru ca Chris a inselat-o in repetate randuri cu Rihanna. Insa pentru ca relatia dintre Chris Brown si Rihanna s-a dovedit a fi un esec, modelul i-a mai dat o sansa cantaretului si a facut publica relatia lor, postand o fotografie cu ei doi in ipostaze intime. “Iubitul meu. Multa bafta astazi”, ar fi scris Karreuche in descrierea fotografiei cu ea si Chris.

Prieteni apropiat ai artistului au declarant ca fotomodelul are o influenta mult mai buna asupra lui Brown decat avea Rihannna: “Inainte de show-ul lui Chris de la BET Awards, Karreuche l-a luat in brate, i-a spus sa se relaxeze, sa-si pastreze calmul si sa faca ce stie el mai bine si chiar i-a iesit. Kae stie exact ce sa-i spuna. De fiecare data cand este in preajma ei, el e lumineaza la fata. Il completeaza si se potrivesc si sunt fericiti impreuna”.

Chris Brown si Karreuche

Chris Brown si Karreuche