Chris Brown

Chris Brown lanseaza videoclipul piesei “Fine China”

Chris Brown

Chris Brown

Chris Brown a lansat mult asteptatul clip al piesei “Fine China”,in care ne arata o noua latura a sa. Intr-o atmosfera de epoca a anilor 1920, superstarul R&B joaca rolul baiatului bun, care se lupta cu un intreg cartel de chinezi pentru inima unei fete. Daca sunt chinezi, sunt si scene de lupta, asa ca avem parte si de astfel de confruntari.

Brown are parte de o intreaga aventura, luptand impotriva tatalui fetei, capul cartierului. Acesta nu este de acord cu relatia dintre fiica sa si superstarul american si de aici incepe intreaga actiune.

cialis

In acest clip ma veti vedea avand grija de iubita mea, purtandu-ma ca un gentleman, aratandu-mi o alta latura a personalitatii mele. Stiu ca publicul feminin vede schimbarea.” a declarat Chris Brown intr-un interviu acordat revistei Billboard.

Secventele clipului “Fine China” au fost filmate in Los Angeles. Piesa este extrasa de pe noul album “X”, al carui nume a fost special ales: “Voi implini 24 de ani atunci cand voi lansa albumul, iar x este cea de a 24a litera a alfabetului. De asemenea x este cifra romana pentru 10. Fac asta de 10 ani.” a marturisit Chris Brown.

 

cialis