Chris Brown

Chris Brown o desfiinteaza pe Rihanna in piesa ‘I’m Still’

Chris Brown si Riri

Chris Brown si Riri

Chris Brown, ii aplica o lovitura de gratie fostei sale iubite Rihanna, intr-una din piesele sale. Artistul nu are tocmai cuvinte de lauda la adresa Rihannei.

Desi relatia dintre cei doi, a luat sfarsit, Chris si-a gasit alinatea in bratele altor femei. Cu toate acestea, artistul isi exprima frustrarea in versurile in care isi blameaza fosta iubita, ca pe vreme cand au fost intr-o relatie, aceasta l-ar fi inselat cu mai multi rapperi.

Piesa “I’m Still”, este un featuring cu DJ Khaled si se pare ca este doar o versiune, melodia oficiala fiind cantata doar de DJ Khaled, fara dedicatia lui Brown.

Desi nu este o dedicatie mai subtila, publicul a inteles ca versurile piesei: “Every n***a in the industry done f***ed my b***h/ And all my n***as said I told ya/Now all these rap n***as wanna be political/ Nah, f**k that I’m a real lyrical killer” ii sunt adresate artistei din Barbados.

Desi s-au despartit pentru prima data in anul 2009, dupa un scandal monstru, Rihanna si Chris Brown au incercat sa refaca relatia printr-o serie de impacari esuate.