Chris Brown si Rihanna

Chris Brown si Rihanna s-au despartit din nou

Chris Brown si Rihanna

Chris Brown si Rihanna

Recent a fost lansat un zvon conform caruia Chris Brown si Rihanna s-au despartit din nou. Chris Brown a confirmat acest lucru si mai mult decat atat a adaugat ca de data aceasta e definitiv.

El a petrecut weekendul trecut, cea de-a 24-a aniversare a sa fara cantareata. Desi a recunoscut ca este singur si ca isi doreste sa petreaca alaturi de multe fete, el a mai spus ca inca o iubeste pe Rihanna. Rihanna pe de alta parte, despre care se spunea ca ar fi pregatit o surpriza pentru iubitul ei, nu a participat la petrecere, fiind ocupata cu turneul “Diamonds World Tour”.
“Voi fi singur la aceste petreceri. Ea are treburile ei, este pe drum… va fi mereu iubire, dar voi merge pe calea mea. Sunt un barbat matur”, a spus Chris Brown.

Rihanna si Chris Brown s-au despartit prima data in anul 2009, din cauza faptului ca artistul o agresa fizic pe iubita lui. De atunci, Brown a avut o scurta relatie cu fotomodelul Karrueche Tran, in timp ce Rihanna cu cantaretul Drake. Motivul pentru care s-au despartit a doua oara, invocat de Brown este acela ca el este “prea tanar” pentru a avea “o sotie” sau o relatie asemanatoare casatoriei si ca vrea sa se concentreze mai mult asupra sa.
“Iata cum vad eu lucrurile … O voi iubi mereu pe acea persoana (Rihanna -n.r.), dar oamenii difera, au nevoi si dorinte diferite si, pana la urma, si ea este foarte tanara. Nu ma pot concentra pe o relatie de tipul casatoriei cu cineva atat de tanar. Plus ca si eu sunt foarte tanar. Trebuie sa merg mai departe si sa fiu barbatul si artistul Chris Brown, fara a ma teme ca trebuie sa am mereu grija de cineva”, a marturisit Chris Brown.