Christina Aguilera si Matthew Rutler

Christina Aguilera s-a logodit chiar de Valentine’s Day

Christina Aguilera si Matthew Rutler

Christina Aguilera si Matthew Rutler

Se pare ca Christina Aguilera, a avut un Valentine’s Day memorabil. Solista piesei “Beautiful” si antrenoarea de la “The Voice” a impartasit cu fanii, unul dintre cele mai minunate momente ale vietii sale de cuplu.

Prin intermediul Twitter-ului, artista a marturisit ca a fost ceruta de sotie de iubitul sau Matthew Rutler, dupa o relatie de 5 ani. Aguilera a facut publica poza cu inelul de logodna, cu un diamant enorm, pe fundalul caruia apare un peisaj exotic. “El m-a cerut, iar eu am zis…” a scris cantareata alaturi de poza in care isi etaleaza mandra inelul.

Aguilera si Rutler s-au cunoscut in anul 2010 pe platourile de filmare a filmului “Burlesque”. La timpul respectiv, diva trecea printr-un divort de fostul ei sot Jordan Bratman, tatal fiului sau Max, in varsta de 6 ani, a carui custodie o impart.

“Ei sunt foarte indragostiti si foarte incanta?i sa faca acest urmator pas”, a declarat o sursa apropiata celor doi. “Ea a spus clar ca urmatorul copil trebuie sa se nasca inainte ca ea sa implineasca 35 de ani. Este convinsa ca nu va naste cand se va apropia de 40 de ani”, a mai spus sursa respectiva.