Christina Aguilera si A Great Big World

Christina Aguilera si A Great Big World isi unesc talentul intr-o piesa inedita

Say Something

Say Something

Christina Aguilera si A Great Big World isi unesc talentul intr-o piesa inedita, denumita “Say Something”, care beneficiaza de un videoclip emotionant.

Piesa a fost compusa de cei doi membrii ai tinerei trupe americane A Great Big World, care au castigat notorietate gratie piesei “This Is The New Year”, ce a ajuns in primavara acestui an, in Billboard Mainstream Top 40 Chart. Ideea acestui duet inedit apartine artistei pop si se pare ca a fost neplanificat. Ian Axel si Chad Vaccarino au fost extrem de incantati sa lucreze alaturi de talentata artista, iar rezultatul duetului este unul neasteptat de minunat. Vocile artistilor se imbina perfect intr-o piesa emotionanta, care exprima vulnerabilitate si nevoia de a spera.

“Piesa “Say Something” a ajuns la mine intr-o perioada in care ma simt cu adevarat inspirata. Este atat de simpla, aproape soptita, si aproape ca cere sa fie auzita, sa i se raspunda in cel mai onest si umil mod cu putinta. (…) Momentan accept doar proiecte pe care le simt cu adevarat, care reprezinta ceva pentru mine, cea care sunt aici si acum”, a explicat Christina Aguilera.

Videoclipul piesei “Say Something” este foarte sensibil si ne prezinta o poveste de dragoste care a luat sfarsit, un batran care se desparte de sotia aflata pe patul de moarte si un copil speriat. Bineinteles ca printre aceste cadre triste apar si cei trei artisti: solistul Ian Axel, compozitorul Chad Vaccarino langa un pian, si Christina Aguilera, care apare intr-o rochie neagra si cu un look natural, care se potriveste perfect cu piesa.

Se pare ca aceasta colaborare a fost un succes, fiindca a ajuns deja in Billboard, pe locul 16, in timp ce in iTunes ocupa prima pozitie. Cat despre videoclip, la numai 4 zile de la lansare, acesta a inregistat pe Youtube peste 2 milioane de vizualizari.